Zamówienia: 32 340 85 35 Imprezy okolicznościowe: 506 114 034 krisstek@krisstek.com.pl
Krzysztof Wróblewski

Krzysztof Wróblewski

właściciel, szef kuchni, kucharz technik, technolog o specjalności żywienia zbiorowego, mistrz kucharski, instruktor zawodu kucharz

Krzysztof Wróblewski, przez przyjaciół nazywany Krisstkiem. Zapalony kucharz z 23-letnim doświadczeniem. Specjalista kuchni polskiej i śląskiej, miłujący się w daniach klasycznych regionu – kluskach śląskich, roladach i żurku. Dawniej właściciel i szef kuchni restauracji Słowiczek, aktualnie prowadzi restaurację Akwarium. W przygotowywanych potrawach stara się zawrzeć ducha kuchni tradycyjnej, przypominając znane i cenione smaki.

Referencje

Współpraca przebiegała i przebiega w sposób prawidłowy. Jakość świadczonej usługi gastronomicznej na bardzo wysokim poziomie, co w swoich opiniach wyrażali konsumenci. Firma „Krisstek” dotrzymuje zapisów umów a także swoją działalnością dobrze wpisuje się w specyfikę żywienia wojska. Na podstawie doświadczeń wyniesionych z powyższej współpracy 4 Wojskowym Oddział Gospodarczy Gliwice stwierdza iż Firma „KRISSTEK” dała się poznać jako kontrahent rzetelny i odpowiedzialny.

kpt. Robert Drzewiecki, mjr Adam Żabiński

szef służby żywieniowej, szef wydziału materiałowego, 4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY

Restauracja AKWARIUM

Dawniej restauracja SŁOWICZEK

KRISSTEK.COM.PL - Kompleksowe Usługi Gastronomiczne

WESELA

Organizujemy przyjęcia WESELNE te małe i te duże.
Zróżnicowane menu, nietypowe torty i wspaniałe ciasta, to coś co nas wyróżnia.

KOMUNIE

Planują państwo organizację przyjęcia z okazji Pierwszej Komunii dla swojej pociechy?
Sprawdźcie nasze specjalne menu na komunie!

IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE

Oferujemy obsługę gastronomiczną wszelkiego rodzaju imprez np. stypy, urodziny, rocznice, bale, spotkania opłatkowe etc.
Zapraszamy!

CATERING

Organizujemy kompleksowe cateringi z dowozem i obsługą – dla Twojej wygody.
Zapraszamy!