Krzysztof Wróblewski
właściciel, szef kuchni, kucharz technik, technolog o specjalności żywienia zbiorowego, mistrz kucharski, instruktor zawodu kucharz
Krzysztof Wróblewski, przez przyjaciół nazywany Krisstkiem. Zapalony kucharz z 23-letnim doświadczeniem. Specjalista kuchni polskiej i śląskiej, miłujący się w daniach klasycznych regionu – kluskach śląskich, roladach i żurku. Dawniej właściciel i szef kuchni restauracji Słowiczek, aktualnie prowadzi restaurację Akwarium. W przygotowywanych potrawach stara się zawrzeć ducha kuchni tradycyjnej, przypominając znane i cenione smaki.
Referencje
Współpraca przebiegała i przebiega w sposób prawidłowy. Jakość świadczonej usługi gastronomicznej na bardzo wysokim poziomie, co w swoich opiniach wyrażali konsumenci. Firma „Krisstek” dotrzymuje zapisów umów a także swoją działalnością dobrze wpisuje się w specyfikę żywienia wojska. Na podstawie doświadczeń wyniesionych z powyższej współpracy 4 Wojskowym Oddział Gospodarczy Gliwice stwierdza iż Firma „KRISSTEK” dała się poznać jako kontrahent rzetelny i odpowiedzialny.