Zamówienia: 32 340 85 35 Imprezy okolicznościowe: 506 114 034 krisstek@krisstek.com.pl
Krzysztof Wróblewski

Krzysztof Wróblewski

właściciel, szef kuchni, kucharz technik, technolog o specjalności żywienia zbiorowego, mistrz kucharski, instruktor zawodu kucharz

Krzysztof Wróblewski, przez przyjaciół nazywany Krisstkiem. Zapalony kucharz z 23-letnim doświadczeniem. Specjalista kuchni polskiej i śląskiej, miłujący się w daniach klasycznych regionu – kluskach śląskich, roladach i żurku. Dawniej właściciel i szef kuchni restauracji Słowiczek, aktualnie prowadzi restaurację Akwarium. W przygotowywanych potrawach stara się zawrzeć ducha kuchni tradycyjnej, przypominając znane i cenione smaki.

Krisstek poleca – przepisy na rozkoszne desery Restauracji AKWARIUM

Deser to idealne zwieńczenie dobrego posiłku. Odrobina słodyczy po obiedzie ucieszy każdego. Poniżej prezentujemy kilkanaście prostych przepisów na prawdziwie zachwycające słodkości.